WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

Sinds 1982, dus ruim 40 jaar, ontwerpt, fabriceert en bouwt Jansen Blokhuizen houten woningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen, maar ook gastenverblijven, poolhouses, tuinkantoren, garages en club- en logiesgebouwen, volgens het Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw.

De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnenproductie + eigen verkooporganisatie met een showterrein en team van modelleurs en bouwkundig adviseurs + eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Kwaliteit en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

Nadere informatie
Heeft u onze site bekeken en hebben wij uw interesse gewekt voor meer (prijs)informatie? U kunt een van onze inspiratiebrochures aanvragen (of online doorbladeren), maar we staan u ook graag telefonisch te woord.
Graag informeren we u over onze bouwstijl en prijsopbouw en plannen we een afspraak met een van onze adviseurs op ons bedrijf in. Dit is op afspraak.

Maar laat u alvast virtueel rondleiden door middel van de 3D-visualisaties die we van een aantal modelblokhuizen op ons showterrein op  hebben gemaakt.

Graag tot ziens !

Boudewijn en Simone Jansen


Showmodelwoning RW086.14 op ons showterrein

Gezocht: een houtbouwtimmerman

Iedere houten woning die je met je vaste collega casco bouwt, is vakmanschap en uniek... Zie onze vacature.

VOLG ONS OOK OP:

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. In weekenden en op feestdagen zijn we gesloten. Wegens zomervakantie zijn we gesloten van vrijdag 26 juli t/m vrijdag 16 augustus a.s.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl